På denna sida kan du läsa svar på frågorna:

1. När kommer leveransen?
2. Får chokladpaketet plats i brevlådan?
3. Går det att spåra chokladpaketet?
4. Kan jag skicka chokladpaket utomlands?

1. När kommer leveransen?

Ditt paket skickas som regel inom tre helgfria vardagar. Väljer du till snabbhantering skickas ditt paket redan inom en helgfri vardag. Ditt paket levereras nästan alltid inom tre vardagar från att jag skickat det. Du kan också välja till expresshantering och expressfrakt för leverans inom en till två vardagar.

Jag behandlar beställningar på helgfria måndagar till fredagar, klockan 10 till 18. Om du har beställt under en helg registreras alltså din beställning på måndagen, och skickas senast på torsdagen.

2. Får chokladpaketet plats i brevlådan?

Ja, detta är hela tanken med Skicka chokladkärlek. Chokladpaketen skickas i postpåsar eller kartonger som är mindre än PostNords maxmått för leverans i brevlåda (34 cm x 24 cm x 7 cm). Stora beställningar kan dock behöva skickas i större kartonger.

Om ditt chokladpaket av någon anledning inte skulle få plats i mottagarens brevlåda har du två val. I beställningsformuläret kan du ange om chokladpaketet då får lämnas utanför mottagarens dörr, eller om det ska skickas till ett postombud för upphämtning där.

Vid enstaka tillfällen har det hänt att PostNord har levererat mina paket till ett postombud i stället för till mottagarens brevlåda eller dörr, trots att alternativet “får lämnas utanför mottagarens dörr” har valts. Detta är mycket ovanligt, men på grund av att det har skett några få gånger kan leverans till brevlåda eller dörr alltså tyvärr inte garanteras till 100 procent.

3. Går det att spåra chokladpaketet?

Ja, paketet är spårbart, och leveransprocessen följs av mig. Maila mig om du vill få en länk så att du själv också kan spåra ditt paket.

4. Kan jag skicka chokladpaket utomlands?

Det går bra att skicka chokladpaket inom hela Europa, så länge PostNord inte har några begränsningar för paketleverans till det land du vill skicka till. När du väljer utlandsleverans accepterar du att jag tyvärr inte kan garantera chokladkakornas skick vid leveransen. Jag ser givetvis till att chokladkakorna är hela och packas väl innan jag skickar dem.

Har du andra frågor om post och leverans som inte besvaras på denna sida, på startsidan eller i beställningsvillkoren? Maila mig på choklad@allrights.se.