Får chokladpaketet plats i brevlådan?

Ja, detta är hela tanken med Skicka chokladkärlek. PostNords maxmått för leverans i brevlåda är 34 cm x 24 cm x 7 cm. Chokladpaketen skickas i postpåsar som är flera centimeter mindre än maxmåtten. Om chokladpaketet av någon anledning ändå inte skulle få plats i mottagarens postlåda har du två val. I beställningsformuläret kan du ange om chokladpaketet då får lämnas vid mottagarens dörr, eller om det ska skickas till ett postombud för upphämtning där.

När kommer leveransen?

Efter att din betalning har tagits emot skickas paketet inom tre helgfria vardagar. Beställningarna behandlas på helgfria måndagar till fredagar, klockan 10 till 18. Om du har beställt och betalat under en helg, registreras alltså din beställning på måndagen veckan därpå, och skickas senast på torsdagen.

Går det att spåra chokladpaketet?

Ja, paketet är spårbart, och leveransprocessen följs av mig. Maila mig om du vill få en länk så att du själv också kan spåra ditt paket.

 

Har du andra frågor om post och leverans som inte besvaras på denna sida, på startsidan eller i beställningsvillkoren? Maila mig på choklad@allrights.se.