På denna sida kan du läsa svar på frågorna:

När kommer leveransen?
Får chokladpaketet plats i brevlådan?
Går det att spåra chokladpaketet?
Kan jag skicka chokladpaket utomlands?

När kommer leveransen?

Ditt paket skickas som regel inom tre helgfria vardagar från att jag har tagit emot din betalning. Undantag görs dock inför påsk, midsommar, jul och nyår, där jag skickar beställningen så snart som möjligt, även om din betalning inte hunnit komma in. Väljer du till snabbhantering skickas ditt paket redan inom en helgfri vardag från att jag har tagit emot din betalning. Om du betalar med kort eller banköverföring via maillänk kommer betalningen in direkt. Betalar du med överföring till bankgiro kan det ta upp till två dagar innan betalningen kommer in.

Beställningarna behandlas på helgfria måndagar till fredagar, klockan 10 till 18. Om du har beställt och betalat under en helg, registreras alltså din beställning och betalning på måndagen veckan därpå, och skickas senast på torsdagen.

Får chokladpaketet plats i brevlådan?

Ja, detta är hela tanken med Skicka chokladkärlek. PostNords maxmått för leverans i brevlåda är 34 cm x 24 cm x 7 cm. Chokladpaketen skickas i postpåsar eller kartonger som är flera centimeter mindre än maxmåtten. Om chokladpaketet av någon anledning ändå inte skulle få plats i mottagarens postlåda har du två val. I beställningsformuläret kan du ange om chokladpaketet då får lämnas utanför mottagarens dörr, eller om det ska skickas till ett postombud för upphämtning där.

Går det att spåra chokladpaketet?

Ja, paketet är spårbart, och leveransprocessen följs av mig. Maila mig om du vill få en länk så att du själv också kan spåra ditt paket.

Kan jag skicka chokladpaket utomlands?

Det går bra att skicka chokladpaket inom hela Europa, så länge PostNord inte har några begränsningar för paketleverans till det land du vill skicka till. När du väljer utlandsleverans accepterar du att jag tyvärr inte kan garantera chokladkakornas skick vid leveransen. Jag ser givetvis till att chokladkakorna är hela och packas väl innan jag skickar dem. Ett tillägg för extra hantering och spårbar frakt på 79 kronor per paket tillkommer (för utlandsleverans utan spårbar frakt: 49 kronor per paket).

Har du andra frågor om post och leverans som inte besvaras på denna sida, på startsidan eller i beställningsvillkoren? Maila mig på choklad@allrights.se.