bird letter Pixabay GDJ

Vem vill du skicka chokladkärlek till idag?

Vi känner alla någon som skulle bli glad över att få ett chokladpaket i brevlådan. Det kan vara en familjemedlem, en vän eller släkting som du inte kan träffa just nu. Någon som du vill fira, gratulera eller visa omtanke med choklad, i stället för att skicka en blomma. Det kan också vara någon som skulle behöva lite extra uppmuntran i dessa tider. Kanske en person som tillhör en riskgrupp och måste hålla sig hemma, eller någon som jobbar inom vården, tar hand om våra äldre, eller våra barn i skolan eller förskolan. Eller varför inte beställa ett chokladpaket till dig själv? Det finns alltid en anledning att skicka chokladkärlek!

Vad kan jag beställa?

choklad 8st kvadrat

Chokladpaket
Du kan beställa Lilla paketet här med två Fair Trade-chokladkakor för 80 kronor, eller Stora paketet här med tre Fair Trade-chokladkakor för 115 kronor. En fraktkostnad på 40 kronor per paket tillkommer. Du kan välja chokladsmaker själv eller låta mig göra det, om du föredrar det. Du kan alltid skicka med en personlig hälsning utan kostnad. Du kan även välja att stötta en Fair Trade-hantverkare, genom att köpa till ett handgjort kort för 20 kronor till din hälsning.

På denna länk kan du se bilder på och innehållsförteckning för alla chokladkakor som finns i lager just nu.

Du kan läsa mer om chokladpaketen på Frågor och svar-sidan.

Personlig chokladprovning online
Du kan också beställa ett unikt paket med en privat och personligt anpassad chokladprovning, som hålls via Skype. Chokladprovningspaketet kostar 395 kronor, inklusive frakt. Fyra 80- till 100-grams Fair Trade-chokladkakor i olika smaker, till ett värde av minst 155 kronor, ingår.

Om du beställer en chokladprovning får mottagaren först ett gåvobevis och information om provningen per post. Sedan bestämmer mottagaren och jag tillsammans datum för chokladprovningen och önskade smaker på chokladkakorna. Chokladkakorna skickas till mottagaren i god tid innan datumet för provningen. Du kan läsa mer om Chokladprovningspaketet på Frågor och svar-sidan (fråga 4 till 6).

Jag säljer enbart Fair Trade-chokladkakor. Det innebär bland annat att kakaoodlaren har fått ett skäligt pris för sin kakao, och att kakaon kommer från odlingar där barnarbete är förbjudet. Läs gärna mer om Fair Trade längre ner på sidan, eller besök min Fair Trade-sida.

Hur gör jag för att skicka chokladkärlek? 

1.Välj vad du vill beställa:

Beställ Lilla paketet
Beställ Stora paketet
Beställ Chokladprovningspaketet

2. Fyll i och skicka in beställningsformuläret. Du får då ett automatiskt mail med en kopia på din beställning.

3. Om du väljer direktbetalning med kort eller banköverföring (genom Payson) betalar du direkt från “tack-sidan”, som visas när du har skickat in din beställning. Du får ett separat mail med bekräftelse på din beställning inom en vardag. Din beställning skickas senast inom tre vardagar från att jag mottagit din betalning.

4. Om du väljer att betala inom 14 dagar genom Payson eller med faktura får du ett separat mail med bekräftelse på din beställning, samt betalningsinformation, inom en vardag. Din beställning skickas senast inom tre vardagar från att jag mottagit din betalning.

Genom att du skickar in beställningsformuläret godkänner du beställningsvillkoren.

Hur gör jag om jag undrar något?

Besök gärna Frågor och svar-sidan först. Du kan hitta mer information om beställning och betalning, leverans, ångerrätt, reklamation och hantering av personuppgifter (GDPR) i beställningsvillkoren.

Om du har fler frågor, tveka inte att maila mig på choklad@allrights.se. Jag kan vara svår att nå på telefon, men om du inte vill kontakta mig per mail kan du skicka ett sms eller tala in ett meddelande till mig på 0708-26 99 67 i stället. Jag svarar när jag har möjlighet på helgfria vardagar, måndag till fredag, mellan klockan 10 och 18.

Du är med och sprider chokladkärlek över hela jorden

Alla chokladkakor innehåller Fair Trade-kakao och andra Fair Trade-ingredienser. Det innebär att ingredienserna kommer från odlingar där mänskliga rättigheter och miljön respekteras, där odlarna och arbetarna har fått en skälig betalning, och barnarbete är förbjudet. Om du beställer en personlig hälsning kan du välja att stötta en Fair Trade-hantverkare genom att köpa till ett handgjort kort, som även det har tillverkats och handlats i enlighet med Fair Trade-principerna. Därför sprider du också chokladkärlek till odlare, producenter, arbetare och deras familjer i Latinamerika, Afrika eller Asien när du beställer ett chokladpaket från mig.

Skicka chokladkärlek samarbetar med Världsbutiken Klotet i Lund

Skicka chokladkärlek möjliggörs genom ett samarbete med Världsbutiken Klotet i Lund. Jag köper alla chokladkakor från Klotets sortiment, eller genom sambeställning med Klotet. Besök gärna Klotets trevliga butik på Stora Tomegatan 48 i Lund (mittemot entrén till Botaniska trädgården vid Tunavägen), eller ta en titt i Klotets webbutik. Både i butiken och webbutiken hittar du ett brett utbud av fina Fair Trade-produkter – livsmedel, inredning, korgar, väskor, leksaker, smycken, hantverk med mera! Titta också gärna in på Klotets Facebook-sida för öppettider och annan aktuell information.