bird letter Pixabay GDJSkicka chokladkärlek höstöppnar den 24 september! 

Välkommen tillbaka snart igen!

Vem vill du skicka chokladkärlek till idag?

Vi känner alla någon som skulle bli glad över att få ett chokladpaket i brevlådan. Skicka ett grattis på födelsedagen eller namnsdagen, till körkortet, examen, nya jobbet, förlovningen, bröllopet eller pensionen. Säg tack, kram, jag saknar dig eller förlåt. Välj ett personligt Fair Trade-chokladpaket, i stället för att skicka en blomma, och gör skillnad både för mottagaren och kakaobonden. Eller varför inte beställa ett chokladpaket till dig själv? Det finns alltid en anledning att skicka chokladkärlek!

Vad kan jag beställa?

choklad 8st kvadrat

Chokladpaket

Du väljer själv hur många chokladkakor du vill ha i ditt paket. Om paketet innehåller max fyra chokladkakor får det plats i en “normalstor” brevlåda. Du kan alltid välja om paketet ska lämnas utanför mottagarens dörr, eller till ett postombud, om det inte skulle få plats i brevlådan.

Givetvis kan du skicka med en personlig hälsning utan kostnad. Du kan även välja att stötta en Fair Trade-hantverkare, genom att köpa till ett handgjort kort till din hälsning.

En kostnad för hantering och spårbar frakt tillkommer med 59 kronor per paket.

På denna länk kan du se bilder på och innehållsförteckning för alla chokladkakor.

Du kan läsa mer om chokladpaketen på Frågor och svar-sidan.

Personlig chokladprovning online

Du kan också beställa ett unikt paket med en privat och personligt anpassad chokladprovning, som hålls via Skype. Chokladprovningspaketet kostar 395 kronor, inklusive frakt. Fyra 80- till 100-grams Fair Trade-chokladkakor i olika smaker, till ett värde av minst 160 kronor, ingår.

Om du beställer en chokladprovning får mottagaren först ett gåvobevis och information om provningen per post. Sedan bestämmer mottagaren och jag tillsammans datum för chokladprovningen och önskade smaker på chokladkakorna. Chokladkakorna skickas till mottagaren i god tid innan datumet för provningen. Du kan läsa mer om Chokladprovningspaketet på Frågor och svar-sidan (fråga 4 till 6).

Jag säljer enbart Fair Trade-chokladkakor. Det innebär bland annat att kakaoodlaren har fått ett skäligt pris för sin kakao, och att kakaon kommer från odlingar där barnarbete är förbjudet. Läs gärna mer om Fair Trade längre ner på sidan, eller besök min Fair Trade-sida.

Hur gör jag för att skicka chokladkärlek? 

1.Välj vad du vill beställa.

2. Fyll i alla obligatoriska fält (märkta med röd stjärna) och skicka in beställningsformuläret. Du får då ett automatiskt mail med en kopia på din beställning.

3. Om du väljer direktbetalning med kort eller banköverföring betalar du direkt från “tack-sidan”, som visas när du har skickat in din beställning. Du får ett separat mail med bekräftelse på din beställning inom en vardag. Din beställning skickas inom tre vardagar från att jag mottagit din betalning.

4. Om du väljer att betala med faktura eller via maillänk får du ett separat mail med din faktura eller betallänk och bekräftelse på din beställning inom en vardag. Din beställning skickas sedan inom tre vardagar från att jag mottagit din betalning.

Genom att du skickar in beställningsformuläret godkänner du beställningsvillkoren.

Hur gör jag om jag undrar något?

Besök gärna Frågor och svar-sidan först. Du kan också hitta mer information om beställning och betalning, leverans, ångerrätt, reklamation och hantering av personuppgifter (GDPR) i beställningsvillkoren.

Om du har fler frågor, tveka inte att maila mig på choklad@allrights.se. Jag svarar när jag har möjlighet under helgfria vardagar, måndag till fredag, mellan klockan 10 och 18.

Du är med och sprider chokladkärlek över hela jorden

Alla chokladkakor innehåller Fair Trade-kakao och andra Fair Trade-ingredienser. Det innebär att ingredienserna kommer från odlingar där mänskliga rättigheter och miljön respekteras, där odlarna och arbetarna har fått en skälig betalning, och barnarbete är förbjudet. Om du beställer en personlig hälsning kan du välja att stötta en Fair Trade-hantverkare genom att köpa till ett handgjort kort, som även det har tillverkats och handlats i enlighet med Fair Trade-principerna. Därför sprider du också chokladkärlek till odlare, producenter, arbetare och deras familjer i Latinamerika, Afrika eller Asien när du beställer ett chokladpaket från mig.

Skicka chokladkärlek samarbetar med Världsbutiken Klotet i Lund

Skicka chokladkärlek möjliggörs genom ett samarbete med Världsbutiken Klotet i Lund. Jag köper alla chokladkakor från Klotets sortiment, eller genom sambeställning med Klotet. Besök gärna Klotets trevliga butik på Stora Tomegatan 48 i Lund (mittemot entrén till Botaniska trädgården vid Tunavägen), eller ta en titt i Klotets webbutik. Både i butiken och webbutiken hittar du ett brett utbud av fina Fair Trade-produkter – livsmedel, inredning, korgar, väskor, leksaker, smycken, hantverk med mera! Titta också gärna in på Klotets Facebook-sida för öppettider och annan aktuell information.

Tack för att du skickar chokladkärlek!
Emily, allrights.se