Chokladkaka med hjärtsymbol

Schysst choklad, godare värld!

Välkommen till en fysisk eller digital chokladprovning som gör skillnad! Lär mer om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö, medan vi provar god schysst choklad tillsammans.

Här nedanför kan du läsa om vad som ingår i chokladprovningsföredraget “Schysst choklad, godare värld!”, hur den digitala varianten fungerar, vem föredraget passar för och övriga detaljer och priser.

Bland mina nöjda Schysst choklad-kunder finns såväl kommuner som arbetsplatser och organisationer, bland andra:
Eskilstuna kommun, Fairtrade City Luleå, Fairtrade City Lund, Fairtrade City Växjö, Helsingborgs stad, Karlstads kommun, Kristianstads kommun, Lundatand, Malmö stad, Svenska kyrkan Helsingborg, myndigheten Trafikanalys i Stockholm och Östersund, fackförbundet Visions Malmöavdelning, Uddevalla kommun, VTI – Statens väg- och transportforskningsinstitut i Stockholm, Östersunds kommun, med flera!

Jag är glad och stolt över att många av mina kunder dessutom väljer att återkomma och boka föredraget till ytterligare tillfällen.

Tveka inte att kontakta mig för mer information och kundomdömen!

Emily Turgman Gruian
mail: info@allrights.se
mobil: 0708-26 99 67

Vad är Schysst choklad?

Schysst choklad är en (fysisk eller digital) chokladprovning som gör skillnad! Under Schysst choklad provsmakar vi noggrant utvald Fair Trade-choklad. Med hjälp av de olika chokladsorterna lär vi mer om vad schysst choklad innebär i praktiken. Schysst choklad är också en chokladprovning där vi använder alla våra sinnen. Vi lyssnar, tittar, luktar, smakar, pratar om och bedömer varje smak.

Samtidigt är Schysst choklad mer än “bara” en chokladprovning. Själva provsmakningen kombineras med ett inspirerande föredrag om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö. Schysst choklad är på så sätt även en lärorik gruppaktivitet och ett tillfälle till kompetensutveckling om globala hållbarhets- och rättighetsfrågor kopplade till vår konsumtion, som förgyller och skapar mervärde till alla slags möten, grupper, arbetsplatser och organisationer.

Schysst choklad finns också som digital chokladprovning

Chokladprovning för deltagare som finns på olika platser? Kanske är ni en arbetsplats med kollegor som jobbar på olika orter? Eller kanske vill ni anordna ett chokladprovningsföredrag som är öppet för alla, där var och en kan delta hemifrån? Inga problem! “Schysst choklad, godare värld!” finns också som digital chokladprovning. Lär mer om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö, medan vi provar god schysst choklad tillsammans på distans!

Så här fungerar det:
– föredraget hålls live över Teams, Zoom eller Skype
– chokladbitarna är styckförpackade och skickas ut per post i förväg
– alla kopplar upp sig samtidigt via länk, och kan delta från valfri plats.

Priser och detaljer finns under rubriken “Vad ingår” här nedanför.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information om Schysst choklad som digitalt chokladprovningsföredrag!

Emily Turgman Gruian
mail: info@allrights.se
mobil: 0708-26 99 67

För vem passar Schysst choklad?

Jag har hållit Schysst choklad såväl för en intresserad allmänhet som för kommun- och myndighetsrepresentanter, arbetsplatskollegor, konferensdeltagare, organisationsmedlemmar och skolelever. Schysst choklad kan anpassas till många olika sammanhang – arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar, konferenser, kickoff och after work, föreningssammankomster och styrelsemöten, med mera!

Genom kontakt per mail eller telefon kommer vi tillsammans överens om detaljer och inriktning för provningen och föredraget som passar just er.

Vad ingår?

Prisexempel, digitalt föredrag med chokladprovning:

Schysst choklad online 1 h / 1 h 30 min.
digitalt inspirationsföredrag med provsmakning och bedömning av fem olika sorters styckförpackade små Fair Trade-chokladbitar, samt frågestund

– grundkostnad digitalt föredrag 1 h: 7995 kr. exkl. moms

– grundkostnad digitalt föredrag 1 h 30 min.: 8495 kr. exkl. moms

– chokladkostnad, 5 styckförpackade bitar: 35 kr. exkl. moms per deltagare

– frakt vid ett gemensamt chokladutskick (en kartong): 350 kr. exkl. moms

– frakt vid separata chokladutskick: 150 kr. exkl. moms per deltagare

Villkor för digitalt föredrag:

  • Angivet pris är ett prisexempel för ett standardföredrag 2024 för upp till 30 deltagare. Priset baseras på arbetets omfattning och fackliga rekommendationer. Vid önskemål om specialanpassningar av innehållet, kontakta mig för prisuppgift.
  • Rekommenderat deltagarantal är max 30 uppkopplade personer.


Prisexempel, fysiskt föredrag med chokladprovning:

Schysst choklad 1 h / 1 h 30 min.
inspirationsföredrag med provsmakning och bedömning av fem olika sorters styckförpackade små Fair Trade-chokladbitar, samt frågestund

– grundkostnad fysiskt föredrag 1 h: 8495 kr. exkl. moms

– grundkostnad fysiskt föredrag 1 h 30 min.: 8995 kr. exkl. moms

– chokladkostnad, 5 styckförpackade bitar: 35 kr. exkl. moms per deltagare

Villkor för fysiskt föredrag:

  • Angivet pris är ett prisexempel för ett standardföredrag 2024 för upp till 30 deltagare. Priset baseras på arbetets omfattning och fackliga rekommendationer. Vid önskemål om specialanpassningar av innehållet, kontakta mig för prisuppgift.
  • Kostnader för resa och boende (vid behov) tillkommer.


Bokning och information

Varmt välkomna att kontakta mig!

Emily Turgman Gruian
AllRights.se

mail: info@allrights.se
mobil: 0708-26 99 67