chocolates-on-plate

Schysst choklad, godare värld!


Schysst choklad finns nu också som digital chokladprovning!

Sedan oktober 2020 har jag haft glädjen att få hålla mitt föredrag “Schysst choklad, godare värld!” som digital chokladprovning för hundratals deltagare. Lär mer om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö medan vi provar god choklad tillsammans på distans!

Vi kopplar upp oss till föredraget över Teams, Zoom eller Skype, var och en från valfri plats, och provsmakar fem styckförpackade små “schyssta” chokladbitar av olika märken, som skickas per post.

Bland mina nöjda (flera av dem återkommande) kunder finns Fairtrade City Luleå, Fairtrade City Lund, Helsingborgs stad, Karlstads kommun, Malmö stad, Svenska kyrkan Helsingborg, myndigheten Trafikanalys i Stockholm och Östersund, fackförbundet Visions Malmöavdelning, VTI – Statens väg- och transportforskningsinstitut i Stockholm, Östersunds kommun med flera.

Läs gärna vidare om Schysst choklad här nedanför, och tveka inte att kontakta mig för mer information och kundomdömen!

Emily Turgman Gruian
mail: info@allrights.se
mobil: 0708-26 99 67

Vad är Schysst choklad?

Schysst choklad är en (fysisk eller digital) chokladprovning som gör skillnad! Under Schysst choklad provsmakar vi noga utvald Fair Trade-choklad. Med hjälp av de olika chokladsorterna lär vi mer om vad schysst choklad innebär i praktiken. Schysst choklad är också en chokladprovning där vi använder alla våra sinnen. Vi lyssnar, tittar, luktar, smakar, pratar om och bedömer varje smak.

Samtidigt är Schysst choklad mer än “bara” en chokladprovning. Själva provsmakningen kombineras med ett inspirerande föredrag om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö. Schysst choklad är på så sätt även en lärorik gruppaktivitet och ett tillfälle till kompetensutveckling, som förgyller och skapar mervärde till alla slags möten, grupper, arbetsplatser och organisationer.

För vem passar Schysst choklad?

Jag har hållit Schysst choklad såväl för en intresserad allmänhet som för kommunrepresentanter, konferensdeltagare, arbetsplatskollegor, organisationsmedlemmar, skolbarn, gymnasieelever, möhippor med flera! Schysst choklad kan anpassas till många olika sammanhang. Till arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar, konferenser, kickoff och after work, möhippor, vänhippor och svensexor, föreningssammankomster och styrelsemöten…

Genom kontakt per mail eller telefon kommer vi tillsammans överens om detaljer och inriktning för provningen och föredraget som passar just er.

Vad ingår?

Prisexempel, digitalt föredrag med chokladprovning:

Schysst choklad online 1 h / 1 h 30 min.
digitalt inspirationsföredrag med provsmakning och bedömning av fem olika sorters styckförpackade små Fair Trade-chokladbitar, samt frågestund

– grundkostnad digitalt föredrag 1 h: 6995 kr. exkl. moms

– grundkostnad digitalt föredrag 1 h 30 min.: 7495 kr. exkl. moms

– chokladkostnad: 35 kr. exkl. moms per deltagare

– frakt vid ett gemensamt chokladutskick (en kartong): 300 kr. exkl. moms

– frakt vid separata chokladutskick: 150 kr. exkl. moms per deltagare

Villkor för digitalt föredrag:

  • Angivet pris är ett prisexempel för ett standardföredrag. Priset baseras på arbetets omfattning och fackliga rekommendationer. Vid önskemål om specialanpassningar av innehållet, kontakta mig för prisuppgift.
  • Rekommenderat deltagarantal är max 30 personer.
  • Föredraget kan i mån av tid erbjudas till ideella organisationer och privatpersoner till rabatterat pris.


Prisexempel, fysiskt föredrag med chokladprovning:

Schysst choklad 1 h / 1 h 30 min.
inspirationsföredrag med provsmakning och bedömning av fem olika sorters Fair Trade-choklad (styckförpackad eller i gemensam skål), samt frågestund

– grundkostnad föredrag 1 h: 7495 kr. exkl. moms

– grundkostnad föredrag 1 h 30 min.: 7995 kr. exkl. moms

– chokladkostnad, styckförpackad: 35 kr. exkl. moms per deltagare

– chokladkostnad, gemensam skål (rekommenderas ej för närvarande på grund av Covid-19): 250 kr. exkl. moms för upp till 20 deltagare, 500 kr. exkl. moms för fler än 20 deltagare

Möjlighet att köpa olika Fair Trade-chokladkakor efteråt vid intresse.

Villkor för fysiskt föredrag:

  • Angivet pris är ett prisexempel för ett standardföredrag. Priset baseras på arbetets omfattning och fackliga rekommendationer. Vid önskemål om specialanpassningar av innehållet, kontakta mig för prisuppgift.
  • Rekommenderat deltagarantal är max 30 personer.
  • Föredraget kan i mån av tid erbjudas till ideella organisationer och privatpersoner till rabatterat pris.
  • Vid uppdrag utanför Skåne, samt uppdrag i Skåne som inte kan nås med kollektivtrafik, tillkommer kostnader för resa och boende (vid behov).


Bokning och information

Varmt välkomna att kontakta mig!

Emily Turgman Gruian
AllRights.se

mail: info@allrights.se
mobil: 0708-26 99 67