chocolates-on-plate

Schysst choklad, godare värld!


Schysst choklad finns nu också som digital chokladprovning!

Lär mer om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö medan vi provar god choklad tillsammans på distans!

Vi kopplar upp oss till föredraget över Teams, Zoom eller Skype, var och en från valfri plats, och provsmakar fem styckförpackade små “schyssta” chokladbitar av olika märken, som skickas per post.

Tveka inte att kontakta mig för mer information och kundomdömen om detta uppskattade digitala chokladprovningsföredrag!

Emily Turgman Gruian
mail: info@allrights.se
mobil: 0708-26 99 67

Vad är Schysst choklad?

Schysst choklad är en chokladprovning som gör skillnad! Under Schysst choklad provsmakar vi noga utvald Fair Trade-kvalitetschoklad. Med hjälp av de olika chokladkakorna lär vi mer om vad rättvis handel innebär i praktiken. Schysst choklad är också en chokladprovning där vi använder alla våra sinnen. Vi lyssnar, tittar, luktar, smakar, pratar om och bedömer varje smak.

Samtidigt är Schysst choklad mer än “bara” en chokladprovning. Själva provsmakningen kombineras med ett inspirationsföredrag om choklad, rättvis handel och hållbarhetsfrågor. Schysst choklad är på så sätt även en lärorik gruppaktivitet och ett tillfälle till kompetensutveckling, som förgyller och skapar mervärde till alla slags möten, grupper, arbetsplatser och organisationer.

För vem passar Schysst choklad?

Jag har hållit Schysst choklad såväl för en intresserad allmänhet, som för kommunrepresentanter, konferensdeltagare, skolbarn, gymnasieelever, möhippor med flera! Schysst choklad kan anpassas till många olika sammanhang. Till arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar, konferenser, kickoff och after work, möhippor, vänhippor och svensexor, föreningssammankomster och styrelsemöten…

Genom kontakt per mail eller telefon kommer vi tillsammans överens om detaljer och inriktning för provningen och föredraget som passar just er.

Vad ingår?

Prisexempel:

Schysst choklad 1 h
inspirationsföredrag med provsmakning och bedömning av fem olika sorters Fairtrade-märkt choklad

6500 kr. exkl. moms

Möjlighet att köpa olika Fairtrade-märkta chokladkakor efteråt vid intresse.

Villkor:

  • Angivet pris är ett prisexempel för ett standardföredrag för en grupp på upp till 20 personer. Vid specialönskemål och föredrag för fler än 20 personer, kontakta mig för prisuppgift.
  • Ideella organisationer och privatpersoner erbjuds rabatterat pris.
  • Reskostnader med kollektivtrafik tur och retur inom Skåne ingår i priset. Vid uppdrag utanför Skåne, samt uppdrag i Skåne som inte kan nås med kollektivtrafik, tillkommer kostnader för resa och (vid behov) boende.


Bokning och information

Varmt välkomna att kontakta mig!

Emily Turgman Gruian
AllRights.se

mail: info@allrights.se
mobil: 0708-26 99 67